25 Kasım 2012 Pazar

Motorrrr 1...2...3

İçimden çok pis küfür etmek geliyor şimdi.
Lan tekrar başa mı sarıyorum,hop dur ,ne yapıyoruz deyip stop'a basasım var.Ah şu körolasıca kin tutamama   tarafım...
Eski sevgilim bana geri dönmeye çalışıyor.
Başta bir üzerime düşmeler filan...sonra nasıl olsa bu kız bizimdir diye alttan alta laf kaymalar filan...
meğer ben farkında olmadan ne kadar çok incitilmişim,hakarete uğramışım. Ben onu iyi dinliyormuşum,pek iyi insanmışım filan..insanlığım batsın..Senden sonra bir ilişkiyi yürütecek durumum kalmadı..Yok ya yok işte !  Şöyle çevremde adam akıllı biri yok ki. Benim hayatımda biri var,görüşmeyelim desem.Hayatımda biri olmadıkça onun  da koltukları kabarıyor.Hayatımda biri mi var desem acaba ? Belki var dedikçe şöyle doğru düzgün ,boyum boyuma posum posuma ,huyum huyuma ,zevki zevkime biri çıkar ,ne dersiniz ?
Alıklaştım yine ha.Bir kere görmezlikten gelmiştim.Tamam dedim artık umudu kesti benden.Bugün bir baktım mesaj atmış.İster döv ister söv ,seni çok özledim diye.
İnan artık kalbimde hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı.Düşün öfke bile duymuyorum.Ama incitilmişliğim aklıma geldikçe ona karşı nötrleştim de aslında.Konuşasım da gelmiyor.O beni kırdı ama ben onu kırmak istemiyorum.Benim mizacıma ters.Biri beni kırdıysa ben de seni kırdım ,oh diyemiyorum.O da bunu biliyor ya ,dayanıyor ha bire.Üç defa mesaj atmış.Cevap vermedim.Vazgeçer ,dur bakalım !

O böyle yaptıkça,çevremden de ha bire yok mu birileri dedikçe sinir oluyorum.Sanki dünyaya tek evlenmek için geliyoruz.Nasip bu işler ,ciddi meseleler.Olmasa da olmuyor.Hem ben daha çok gencim.28 ne ki ,değil mi ama:-)))Önümde bir sürü yapmam gereken şey var.Belki eşim ilerde kıskanç olur ! Aman dağlara taşlara dilimi ısırayım,öyle olursa bekarım iyiyim yani.Gezmeme de gidiyorum,eğlenmeme de gidiyorum...Ama diğer tarafım sevgilim olsa da beraber gitsek hiç fena olmaz diyor...şeytansa dürtüyor beni 'aman olunca görüyoruz,ne arkadaşlarınla bir yere gelmek ister,ne sinemaya gidebilirsiniz.tiyatro mu ,o taraklarda bezi olmaz,kulübe mi gideceksiniz habire gözünün içine baka baka sarhoş olmanı ,senle alay etmeyi bekler ,laf arasında kibirlenir filan ,hep şikayet hep dırdır,insanlardan nefret ediyorum cümleleri,çarşıya çıkınca suratı asmaları '
Ayyy yok kalsın,sinirim geldi yine,ben böyle tek başıma pek mutluymuşum :-)))  

6 yorum:

  1. Aman sıkma canını hiçte umruna takma.Bunu demek kolay diye düşünme yaşıyorum bende aynı duyguları.İnsanlar zaten devamlı yaşın geliyor evlen modunda fenalık getiriyorlar.
    Açıkca yazma bana de ruhunu falan sıkma boş ver.Can çıkar hem huy çıkmaz :/

    YanıtlaSil
  2. birincisi 28 gerçekten de geç falan değil.bence de keyfini çıkar bekarlığının ama elbette gönül brlikte olmaktan keyif aldığın biriyle aynı evi paylaşmak,hayatı paylaşmak istiyor bu da kaçınılmaz.
    bilimsel bir çalışmaya göre sevgilisi veya ikili ilişkisi olan insanların taliplerinin daha fazla olurmuş.nedeni tamamen hormonlar.ne kadar insan olsak da hayvanlarda daha hayati rol oynayan feromon denilen hormonlar bir ilişki içindeyken daha aktif salgılanıyor ve karşı cins tarafından algılanıyor.bu da kişiyi daha çekici hale getiriyormuş.bu nedenle bence o eski sevgiliyi es geçme.hem hayatındaki bir boşluğu doldurur hem de başka taliplerinin şansını arttırır:)çok zalimce görünüyor olabilir ama zaten o da bu kadarcığını haketmemiş mi?

    YanıtlaSil
  3. gülnihal yorumun için teşekkür ederim.aynı kanaatteyim.can çıkar huy çıkmaz:-))

    ebruuu,bugün sırf senin cümleni düşündüm.Analiz yaptığımda bir de ne göreyim,senin dediğinin başıma geldiği aklıma geldddiiii:-))
    insanın bir biyolog arkadaşının olması ne güzel bir duyguuu:))

    YanıtlaSil
  4. canımcım 28geç falan değil sanki evlenmek için yaşıyoruz..
    sen çok naif birisin ama 3üncü defa denemek bilmem sanki sonunu bildiğin bi filmi izlemek gibi..

    YanıtlaSil
  5. umaycım öncelikle teşekkür ederim hakkımdaki bu güzel,iltifatlı değerlendirmen için:)
    Ebru'nun bilimsel bilgisini de kulağıma bir tarafına zerk etmişken senin fikrine de kulak veriyor ve gönülden katılıyorum.o mesele kapanmıştır,tarafımdan :-))


    YanıtlaSil
  6. bak sen bilimi çöpe atma,başka bir adayda değerlendir yine de:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang