17 Kasım 2012 Cumartesi

Biraz dedikodu..


Selam kızlar!
Arayı açtık bu aralar biraz farkındayım ama yoğundum birkaç haftadır. Biraz son zamanlardan bahsedeyim azıcıkta dedikodu yapalım. :)
Cafe işletiyoruz biz eşimle İzmir'de Küçükpark'ta. Ege'de okuyanlar falan bilir Küçükpark'ı. Neyse biraz eleman sıkıntısı yaşadık son zamanlarda bende yoğun bir şekilde çalışıyordum o yüzden fazla zaman ayıramadım buralara.  Aynı zamanda yemek serviside yapmaya başladık artık mutfağı falan genişlettik, tadilat vs.. ve eşimden başkada şef yoktu neyse bulduk  gün önce. Doğum gününü kutladık, canım benim o da çok yoruldu bu aralar.
20lik dişim yine cozuttu antibiyotik kullanıyorum bitince sanırım çektirmek zorundayım ama çoook korkuyorum :/

Kurban bayramından beri kayınvalidemlere gitmeye fırsat bulamamıştık cidden kafede eleman olmayışından dolayı dün gittik uzun bir aradan sonra o kadar derdidin arasına yine 'güne gelmedin' lafları sokuldu, ihmal edilmedi gülümsedim geçtim. :)
Kardeşim ayrı bir cins. Ege - Gazeteciliği kazandı geldi bu sene, vizeler başladı hala adapte olabilmiş değil. Aklı fikri İstanbul'u kazanan kız arkadaşında, İstanbul'a gitmekte. Yemek paralarını bile harcamıyor biriktiriyor salak deli ediyor beni bu aralar. Her gün yeni bir şey çıkartıyor. Öss ye gircekmiş İstanbul'u kazancakmış vs vs daha bir ton şey. Tabi annemlere anlatamıyordur e bende anlatamıyorum her şeyi üzülmesinler diye, her şeye evham yapıyor kadıncağız.
Bumerang ödülleri açıklandı bu arada bende ilk 10'a giren şanslılardanım ÇATI KATI olarak. Oy veren herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum! İşin ilginç ve komik tarafı ise insanlar.. İlk 10'a girenlerin açıklandığı haberi ve altındaki yorumları okursanız dediğimi anlayacaksınız. Tamam şimdi herkes kazanmak ister orda sıralamaya giremedin diyede kendi çapında arıza yapmana ve diğerlerini kötülemene ne gerek var? Sanki onlar sana bir şey yapmış gibi.. Çok komiğime gidiyor yani bu olay haksız mıyım? Hatta az önce biriside benim bloguma yorum yaptı 'bu site 1. olursa jüriler kördür' diye.. (Burada) Kimmiş neymiş göremeyeyim diyede profilini sınırlamış bu şahsiyet. ) İstemesem yayınlamam yorumu ama ibret olsun diye ve komik geldiği için yayınladım. :)
Ayrıca haberde yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla da hiç kimse yarışmaya katılırken kategorilerin gereksinimlerini de okumamış. Örneğin benim katıldığım kategori 'En tarz blog' kategorisiydi ve şöyle yazıyor :
En Tarz Blog
Sitede kullanılan görsellerin içerikle uyumlu bir biçimde bütünleştiği, tema tasarımıyla ve uyumlu renk kullanımlarıyla dikkat çeken, ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan, özgün, yaratıcı tasarıma sahip, site menüsünde anlaşılır ve kolay kullanım sağlayan siteleri kapsar.
Haberi görmek için buraya tık.
Örneğin 'ziyaretçilerine kolay ve rahat bir okuma olanağı sunan' kısmı .. Ben boşuna mı kategori kategori ayırdım yazılarımı yukarıda, yazdıkça bir de onları güncellemeyle uğraşıyorum ediyorum
Demem o dur ki kimse bunları okumamış, sadece kategori İSİMLERİNE saplanıp kalmışlar bir de bilip bilmeden, bakıp incelemeden hemen peşin hüküm..
İşin özü şudur ki kızlar insanlar kendi istedikleri olmayınca başkalarına bok atmaya, laf sokmaya ve kendisini alakadar etmeyen her şeye burunlarını sokmaya bayılıyorlar, ama sadece kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Olay bu yani özetle. Siz ne dersiniz?

19 yorum:

  1. Aslında haklısın insanlar ulaşamadıkları şeyi devamlı kötülüyor, haketmişsin ki kazanmışsın bence bunda hiç bir kötülük tezatlık yok. Sen böyle insanları takma kafana. :]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. takmıyorum tatlım zaten yaa gülüyorum işte öyle değişik insanlar varki.. Yanlışı görelimde doğruyu bilelim diye çeşit çeşit yaratılmışız bence. :)

      Sil
  2. Katılıyorum, yani iddian varsa katıl yoksa sus ve otur. Madem biri kazanmış tebrik et ya da yine sus. Fazla söze gerek yok, seni de tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Baharcım. Dahada bir şey kazanmış değilim zaten ama bloga yapılan o yorumda garibime gitti paylaşayım dedim. İçimi de bayaa bir dökmüşüm bahaneyle :D

      Sil
  3. ilk 10a girmene çok sevindim:) niye birilerinin başarısı diğerini gerer hiç anlamam insanlar acaip..
    bu arada çok eskiden hayalim 3katlı bi cafe açmaktı bi kat pinpon bilardo langırt olacaktı.bi kat değişik renklerde koltuk takımlarıyla dev ekran tvler ev sıcaklığında yani..
    bi katta sadece maç izlenmeye ayrılıp tribun konsepti olacaktı aahh ahhh neyse işte öyle yoğunluk bittiyse artık ayrılda geell:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saol tatlım. küçükken benimde hayalim kafe açmaktı hayallerim gerçek oldu! :P derdim ama büyüdükçe insanın hayalleri değişiyor. :) aslında çokta değişti denemez ama oda gerçekleşirse bir gün yazarım ehehe.. ya bölük pörçük oldum bu ara her yanım başka bir şeylere koşturuyor ama buralardayım bırakmam seni merak etme ;)

      Sil
  4. aaa küçük parkta hangi dükkann :)) mail atarsan uğramak isterdim :)

    tebrik ederim, aldırma sen kimseye. kıskanç insanlarla uğraşmak zor oluyo, çekemiyolar hıh :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bab-ı ali cafe canım her zaman beklerim. Bloguna üye oldumda mail adresi göremedim. :) Teşekkür ederim, kıskananlar çatlasın değil mi :D:D

      Sil
    2. upss mail adresini yazma, sonra mail atarsan sevinirim de! harikayım (!) :D hemen yan tarafa ekliyorum :)
      izmirdeyim ama aslında uzağım.. ismini aldım nasıl olsa :) yolum düşerse uğrarım elbet!

      Sil
  5. Gelirsem birgun haber ederim ugrarim cafenize :))
    Kardesin genc tabii hala, erkekler fazla onemsiyor bu kiz arkadasin dibinin dibinden ayrilmama olaylarini ... Allah yardimciniz olsun:)
    Baskalarinada bakma sen, kiskanmasalar neden laf atsinlarki ...
    Sahsen su okudugum post'unan anladim neden oldugunu, cok akici ve guzel yaziyorsun tebrik ediyorum :) izleyicinizim.

    YanıtlaSil
  6. Tabii ki her zaman! Of sorma kardeşimi resmen anne baba gibi olduk bir benim kardeşim bir eşimin kardeşi onlarla uğraşıp duruyoruz çocuk yapmaktan iyice soğudum :) Çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinde çoook naziksin canım. Bende izleyicinim ;)

    YanıtlaSil
  7. Bab-ı ali mi ne zaman açıldı ki?ben biraz eskiyim sanırım.Ege mezunuyum ömrüm küçük parkta geçti ama sorsan hangi cafeye gidiyordun diye hatırlamıyorum ki:)öyle uzun zaman olmuş..yolum düşerse uğrarım.
    kardeşine söyle okulumuzun kıymetini bilsin o okul çağan ırmaklar,saba tümerler,ulaç bayraktarlar yetiştirmiştir ama nafile gençlik işte..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok kafe var haklısın hatırlamaman normal canım. Since 2002 :) En eski kafelerden biri bizimksi sokakta. Gel tabi her zaman bekleriz canım. Aynen nafile gençlik :)

      Sil
  8. Hayat bu sekilde devam ediyor. Hep kosusturmaca..

    YanıtlaSil
  9. cafe işi çok özenilir,güzeldir de ama içine girince zorlu bir esnaf işi değil mi:)Uşak'ta sık gittiğim bir cafe var ,sahipleri oldukça yetişkin olduğu için yardım ederim zaman zaman.Bu yzüden işin mutfağının kolay olmadığını biliyorum.İzmir'e geldiğimde uğramak isterim:-))Bereketiniz bol olsun:))
    İlk 10'a girdiğin için çok sevindim.Tebrik ederim en içtenliğimle.Ben de katıldım ama ben de 'olursa ne ala,olmazsa pekala' anlayışı hakim olduğundan sorun yok.Olmamalı da zaten.Bu güzel heyecanlı olumsuz duygularınla öldürüyor negatif yorum yapan arkadaşlar:))
    Güzel haberlerini duyabilmek umuduyla...
    Uşak'tan sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım benim amim! Esnaflık başlı başına zor zaten haklısın ,en azından kendinin patronusun işte . umarım gelirsin bir gün sende çok sevinirim valla. Çok teşekkür ederim.
      İzmir'den sevgiler :))

      Sil
  10. Baskalarinin basari ve mutluluklariyla mutlu olursan insansin de sen onlara:)) oy veremedim yurtdisi telefonunu kabul etmedigi icin:(( Ama cok mutlu oldun senin adina. Insallah dahada guzellerine ulasirsin canim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Mevlüde hanım haklısınız valla bazıları insanlık nedir bilmiyor ne yazıkki..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang