21 Ekim 2012 Pazar

Sosyal Sorumluluk Projesi!



Çok sevdiğim bloglardan birtanesi olan İzlenimlerinderinligi bir sosyal yardımlaşma kampanyası başlatmış,malum önümüz bayram..Dargınlar barısacak,kurbanlar kesılecek vesaire vesaire,güzel seyler olacak..Bayramların amacıda güzel şeylerin olmasıdır..En önemli şey ise yardımlaşmaktır,keske muhtaç insanların hepsıne tek tek ulasabilsek gönül bunu ister..

Ağrı'daki bir ilkokuldaki çocuklarımıza bizim destek olmamız gerekiyor,ilkokul kitapları,defterler,kırtasiye malzemeleri..


Vee İzlenimlerinderinliği blogu diyorki;

'30 Kasım tarihine kadar destek olmak istediğiniz kitap ve kırtasiye gereçlerini (atkı da olabilir)Sözkonusu toplayacağımız yardımları Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir köy okuluna göndereceğimizi tekrardan bilginize sunarım.'

'Gönderilerinizi ulaştırabileceğiniz adres bilgilerini öğrenmek için ebrualtin@gmail.com veya sedaayangil@gmail.com adreslerinden irtibata geçip, bilgi alabilirsiniz.' Detaylı yazısına da buradan ulasabilirsiniz..Hepinizi bu güzel sosyal yardımlaşmaya bekleriz arkadaslar,herkese sevgiler...

Biricit derki;önümüz kış bu arada ve bazılarımızında okuyup büyük adam olması lazım..kendinizden hatırlayın sizde küçücük bi cocuk olmuştunuz..
resim alıntıdır

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang