20 Şubat 2013 Çarşamba

Gen haritasında Fikirsiz insan çekimi

benim genlerimde bir tuhaflık var.araştırılmasını istiyorum.
Nerde fikirsiz,mantıksız,suskun,asosyal,iki kelime etme özürlüsü,nezaketten yoksun biri varsa beni buluyor.Her nedense benimle tanışan her kimse eline oğlan eli değmemiş bir bayan arıyor,üstüne de hiç bir kız arkadaşı olmamış .
Her nedense beni her gören beni seven de sağolsun yalnızlığıma bir çare bulmak istiyor.Çünkü ben ortalıkta çok 'koca istiyorum 'diyorum da.Şaka şaka .Hiç de buna benzer bir cümle çıkmaz ağzımdan.Bir şunu derdim ama 'Senin evleneceğin kişiyi çok merak ediyorum 'dediklerinde 'valla ben de merak ediyorum,ilk seni tanıştıracağım,söz' diyorum.Valla artık ne niyetle buyururlar bilmem.

Şimdiye dek üç kişiyle tanıştırıldım.Üçü de -valla benden kaynaklı değil,hatta benden görünmesin sebebi diye dua ettim-olmadı.Bir tanesi iyiydi hoştu ama kayınvalide adayı ileride çocuğumu ezer bu diye düşünmüş.Lisans diplomam olması ,okuyor olmam korkutmuş.Geçen defa bir tandıklarının gelini ,adamı pek harcamış da,efendime söyleyeyim...Korkmuş ...Tabi ben de zaten nerde adam görsem üzerine saldırırım..töbe estağfurullah...Ama bir güldüm bir güldüm..Ben de de öyle bir potansiyet gördüyse..Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyeyim...

Biri de kafası bozuldu mu bir şey bozuldu mu bilgisayar kasasını filan format atmak filan yok 5.kattan aşağı atarmış.Valla bak ! Dedim bu ilerde beni de atar .3.Sayfa haberi oluruz alimallah.Magazin gazetesinde Kelebek ödülü şık kadın olmaya razıyım ben :))

Bir tanesi de doktor.Pratisyenmiş.İzmir'de.İlk telefon numaramı almış bu.Arayacak diye beklerken.Mesaj atmaz mı ..Ben......Numaranızı ......'dan aldım.Yarın İzmir'e geliyormuşsunuz,kaçta müsaitsiniz ?dedi.
Görüşemedik.Bunda onun suçu yoktu.Sonuçta benim müsait olduğum zamanlar ona uygun değildi.Trip atacak halim yok.Tık yok.İkimiz ayrı şehirdeyiz ,zor olur ,dedim.Cevap yok.

Diğer 2.şansı verip de ilişkime son verdiğim kişi ise hala mesaj atıyor.Beni nerde bulacağını da pekala biliyor.Sadece laf !

İşin iyi tarafı ben halâ yalnızım.Bana vakit ayırmıyorsun,diyen biri yok.Ben tiyatroya gidince benimle yine gelmedi bak,diye kafamı bozacağım biri yok.Karnım aç mı tok mu ,merak etmedi diye vıyvıylanacağım biri yok.Para mı veriyorum.Çok şükür paşalar gibi doyuruyorum kendimi.Devamlı eleştirilmiyorum,devamlı garipsenmiyorum,kendimi uzaylı gibi hissetmiyorum.sigara içme ısrarında biri yok hayatımda.Memnunum ben.

Sorunlu ilişki aramıyorum çünkü.Sorunsuz olursa eyvallah.Ama var mı öyle sorunsuz :)

6 yorum:

  1. akşam akşam iyi güldüm :D

    YanıtlaSil
  2. formundasın yine:))
    sorunsuz ilişki,erkek ,hayat var mı ki?
    asıl mutluluk sorunlarla ve sorunlara rağmen yaşanabilen.
    buna değecek birisi olursa da pek ala olur tabi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süreç içinde benim yalnızlığıma acıyıp bir dolu insanla tanışıp hepsinin de bir çeşit olduğu dikkate alındığında nasıl forma girmeyeyim ki tatlım,
      hepsi çeşit çeşit ...Allah sahiplerine bağışlasın..Onlara bakınca ben gayet normal bir insan gördüm kendimi ya:)
      Soruna rağmen yaşanabilen bir tip henüz çıkamadı karşıma,acele de yok zaten:)

      Sil
  3. İnşallah kafana göre ve seni anlayacak biri en yakın zamanda çıkar karşına canım. Sorunsuz değil de tolere edebileceğin kadar sorunları olan biri olsun diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pia çok teşekkür ederim,ne güzel bir dilektir bu,
      senin bu güzel dileği sunman sanırım bunu yaşıyor olmandan kaynaklanıyordur,yanılıyor muyum:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang