7 Ocak 2013 Pazartesi

modaymışşş mışşşşş

Oldum olası modadan nefret etmişimdir.Saçma geliyor bana.Defilelerden de birşey anlamıyorum zaten ,bana cahil diyebilirsiniz.Takıntılıyımdır renk uyumu mutlaka olmalı siyahla laciverti aynı anda giyemem mesela.Zıtlık bana çok ters.Herkezle aynı şeyi giyemem.Sinir olurum buna.Aslan burcuyum ondan sanırım.Hadi bunları geçtim bu ara çok gördüğüm bir şey var.Onu paylaşmak istedim.






Biz okula giderken minicik delik olsa alay konusu olurduk.Çorabım kaçmasın diye verdiğim emekleri hatırlıyorumda şuan eyvah eyvah yani.Eee peki şimdi şu fotoğraflardaki bayanlar giyince neden abest değil.Modamı yanı şimdi bu saçmalıkmı anlamadım gitti.Ben giymem arkadaş.Minik delik açılsın atıyorum ben  bu  nedir.Dediğim gibi moda çok gereksiz birşey bence bırakın istediğini giysin insanlar yahu :) 




20 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum!! Bende modayi hiç sevmem!! Ankarada yaşıyorum ve burda modayi metro çarşısı belirler :) orda ne varsa sokaktaki insanların üzerinde de o var!! Ben zaten aykırı adamım öyle herkesin giydiğini giymem onun için bakarım vitrinlerde ne var,onu giymem!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OHH yanlız değilmişim ne kadar sevindim anlatamam :) ankaraya hiç gelmedim ama dediğin doğrudur sanırım birde orda giyim çok pahalıymış :)

      Sil
    2. Çok ucuz değil ama pahalı sayılmaz! Alınacak yeri iyi seçmeli :)

      Sil
  2. Shakira bundan uzun zaman önce ilk çıktığında bir konserinde giymişti ama ondaki daha estetik duruyordu,dore rengindeydi ve daha özenli verilmişti bu kaçıklar.bu fotoğraftakiler gerçekten hoş durmuyor.Gözü rahatsız ediyor:))

    Birşeyi moda diye almam.Kendime yakışanı ve estetik bulduğumu giyerim ben de.Modayı tamamıyle uygulayanlardan değilim.Daha çok kendimce yorumladığımı düşünüyorum.Ki,bence eğer seviliyorsa bile kendine yakışanı bilmeli bence insan.Moda para ve pulla değil ,estetik ve sanat gözüyle bakılmalı bence,
    ha bazı defilelere gelince zaten onların giyilsin diye bir endişesi yok.Bir sosyal mesaj ve endürstriyel bir bakış açısıyla tasarlandıkları belli,bir takım şovlar için mesela:))
    ne kadar modayı takip etmiyoruz desek de,ihtiyaçlarımız doğrultusunda bazen uymak zorunda kalmıyor muyuz:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorum için çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı ve özgün olmuş :) çok haklısın ama herşeyede ayak uydurmuyoruz ama dimi ;)

      Sil
    2. aynen uydurabildiğimiz kadar uyduramadıklarımız da var,sen de haklısın tosbağanın dünyası:-))

      Sil
  3. olaya bi de tüketim açısından bakmak lazım. yırtılınca napıyoruz artık? atmıyoruz gerine gerine giyiyoruz(: sanırım modacılardan biri dünyanın geleceğini ve israfın sonunu görebilmeyi başarmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa evet bak bu da doğru bence.Bakış açısının zenginliği ve pozitifliği bence bu:))

      Sil
    2. semma sendende bu yorum beklenirdi çok farklı bir bakış açısı olmuş doğrusu :)) sende haklısında göz zevkimi bozuyor ama ama.senin kombinlerde de varmı bunlardan :)

      Sil
  4. sevmedim bende çok rahatsız edici...

    YanıtlaSil
  5. çorapları yırtılana kadar giyiyosun yırtıldıktan sonra para verip alacak durumun yok napcan moda bu moda cahil deyip zeytinyağı gibi üste çıkıp yeni bir akım başlatıcan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umay ,sesini hiç duymadım ama vurguna tonlamana kadar sesini duymuş gibi hissettim.bir arkadaşıma çok benzettim hele de:))

      Sil
  6. :) hahah alemsin umay zaten o lastik yağmur çizmelerinede değinicem yakında.köyde giyince amele şehirde giyince moda oluyor :)

    YanıtlaSil
  7. yıllardan beri benzetilmediğim insan kalmadı 1nurgül yeşilçay asmalı konak zamanında hele bi fotograf çektirelim nurgül yeşilçayla foto çektirdim derim diyen çok oldu inan konuşma tarzımı da ona çok benzetiyorlar tavırlarımı vs.
    2 deniz çakır yani ferhunde
    3 gökçe bahadır
    4 bergüzar korel

    ne alaka hiçbiri birbirine benzemiyo bunların ama ben benziyormuşum nasıl bi tipim düşün artık yani..

    YanıtlaSil
  8. anlıyorum seni.Ben sadece tonlaman açısından söylemiştim.
    Beni de genelde yabancıya benzetirler.Ya bir Fransız ya Kanada,avusturalyalı filan,bir de İngiliz.Hatta arkadaşlarıma sorarlarmış 'bu kız Türk mü" diye...
    sonra da gittiğim okullarda çocuklar ,karşılaştığım bazı büyükler 'sen bizim yeğene çok benziyorsun" "sen benim Esra ablama çok benziyorsun"
    Acaba onlar da mı yabancı görünüyor memleketime:)))

    YanıtlaSil
  9. bizde altı şişane üsti kaval diye bir söz vardır bu modellere tamda uyan bir söz oldu
    izlemeye geldim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang