25 Aralık 2012 Salı

Sapıklaşan İnsanlar...

Bu sabah yine sabahın köründe işe geldim.Klasik pc aç ve sonra maillere bak ve tabiki siz blogcanlarıma bakınmak.Gazetelere bir göz gezdireyim dedim ve okuduğum haber beni dehşete düşürdü.


Kadıköy'de özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan 27 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla gittiği otel odasında dehşet yaşadı. Sevgili 'sürprizim var' diyerek gözlerini kapattırdığı genç kızı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi. Ardından da ellerini kelepçeledi. Genç kızın çığlıkları üzerine otele çağrılan polis, gözaltına aldığı sevgilinin çantasında satır, çöp poşeti, koli bandı ve bıçak buldu. Kendisini 'Korkutmak istemiştim' diye savunan sevgili, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Olay iddialara göre şöyle gelişti: Özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışan L. Y., bilgisayar uzmanı erkek arkadaşı 30 yaşındaki V. A.'yla birlikte otele gitti. Geç saatlerde V. A., kız arkadaşı L. Y.'nin gözüne biber gazı sıktı. Ardından da ellerini arkadan kelepçeledi. Bundan sonraki dehşet anlarını ise L. Y., polis merkezindeki ifadesinde şöyle anlattı: "V.A ile yaklaşık bir yıldır beraberdik. Ne kadar aramızda tartışma olsa da bana şiddet uygulamazdı. V.A daha önce nişan günü terkedildiği için psikolojik tedavi görmüş. Bu nedenle bakış açısı farklıydı. Otel planını önceden yapmıştık. Otele gelip odamıza çıktığımızda herhangi bir problem yoktu. Televizyon izledik. Sohbet ettik. Bir süre sonra V.A beni, 'Bir süprizim var' diyerek, banyoya gönderdi. Daha sonra da geri geri gelmemi ve sürprizi bozmamamı söyledi. Geri geri yürürken bir anda gözlerime biber gazı sıktı. Kendimden geçtim. Bu sırada kollarımı arkadan kelepçeledi. 'Eğer bağırırsan seni öldürürüm' diyerek tehdit etti. Bir yandan da koli bandını açıyordu. Beni yüzükoyun yatağa fırlattı."


(haber kaynağı habertürk)


Dehşete düştüm şuan 1 yıldır beraber olduğu insanın yaptıklarına bak.Artık sevgilimize,kocamıza güvenemez olduk.Nedir bu psikopatlık  canilik anlamış değilim.BU şimdi fantazimi sapıklıkmı cinayetmi size sorarım blogcanlar !!!

13 yorum:

  1. valla sabah sabah kanım dondu desem yeri.Yok bir de şakaymış.Yalan.Külliyen yalaaaan! Polis gelmeseydi,kıza neler yapacaktı!!!Tanrım sevgilimiz olsun derken böylesi olmasın,secret boşa gitmesin:D

    YanıtlaSil
  2. Türk Dexter'ımız var diye haber yaptılar birde. Anlayamadığım bazılarındaki bu bizde de var babalanması niye? İnsanlarımız da iyiyi örnek alacağına, kötüyü örnek alıyor... Kime güveneceğini şaşırdı millet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma şiddetle övünen bir ülkeyiz

      Sil
  3. Şimdi çantasında satır olduğuna göre niyeti kadını öldürüp, sonra da parçalara ayırmakmış. Bu adamı eğer serbest bırakırlarsa, bir gün gazetelerde filan çöp bidonunda kesik kadın bacağı bulunacaktır.....bir yıl böyle biriyle arkadaşlık edip sağ kalabilmesi sırf talihi sanırım...ayrıca neymiş? Evlenmeden elin oğluyla otel odalarına gitmeyeceksin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede adam bayağa bayağ hazırlını yapmış çöp poşeti satır v.s. zaten tedavide görmüş.kesinlikle sansı yaver gitmiş

      Sil
  4. yuh artık ya!
    umarım akli dengesi bozuk raporu alıp sıyrılmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım hayatım başkalarının canı yanmasın

      Sil
  5. resmen caniymiş ,korkunç bir olay...

    YanıtlaSil
  6. Ne yani artık ilişkiye başlamadan birbirimizin akıl sağlığı raporlarını mı okuycaz..:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım öyle olucak hayatım :(

      Sil
  7. töbe töbe..evlerden ırak..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang