4 Aralık 2012 Salı

Help help heeelp

Madem burda bütün kızlar toplandık, kendi blogumda değil burada bahsetmek istedim bu konudan.
Kızsal mevzular:) anlarsınız :)
Geçenlerde erkek arkadaşımın facebookunda bişeylere bakıyoduk ve mesaj geldi bi arkadaşından okuduk ve sonra alttaki bir mesaj dikkatimi çekti. Benimki ortaokuldan bi arkadaşına (daha önceden bahsettiği bi kız bu bana eskiden samimi olduğu fakat benim tanışmadığım) 'doğum günün kutlu olsun, nce yıllara :) ' diye mesaj göndermiş. Kız cevap olarak 'seni çok seviyorum gerçekten!' diye cevap yazmış. Oha dedim. Benimki soruyo, ne oldu diye? Bu mesaj ne lan böyle diyorum, salak mı bu kız?!? Valla ben de anlamadım diyo, bu kız braz çatlaktır anlatmıştım ya sana diyo.
Kız fırsat bilip ilanı aşk mı etmiş bizimkine şimdi anlayamıyorum. Ne kadar eski arkadaşsan da cevap en azından 'teşekkür ederim canım hep birlikte nice yıllara seni çok seviyorum' falan olabilir ama direk 'seni çok seviyorum gerçekten!' olmamalı yaaa! Ben mi yanlış düşünüyorum? Benimkini suçlamıyorum, çocuk gayet doğal bi şekilde doğum günü kutlama mesajı yollamış. Kızın tarza bakın!
Bütün kızlar akıl verin hele bana yahu:) Gerçekten hissettiğim gibi kızın amacı farklı olabilir mi ki?
Help help heeeelp...
Cevaplarınızı bekliyorum bütün kızlar:)

20 yorum:

  1. valla kadının tek düşmenı yine kendi cinsidir canım !
    bak eşin mail atsın,gayet soğuk yazsın sonrada onu sil,engelle,selle sepetle gitsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani diyosun ki kesin bu kız da bi bozukluk var!

      Sil
  2. :):):) çok güldüm yahu:):) ah bu face ah:):)öptüm seni çok :)

    YanıtlaSil
  3. Bu face ilişkilerin en baş düşmanı vallahi ya..
    Evet tuhaf olmuş kutlama mesajına öyle bi cevap vermesi. Kız söylediğin gibi kötü niyetlide olabilir ama erkek arkadaşınında anlattığı gibi 'çatlak' bi kızda olabilir.. Sen bir sonraki hamleye göre kararını ver bence.. Eğer daha önceden böyle saçma bi hareketini görmediysen tabii..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızı tanımadığım için bi yorum yapamıyorum, neyse artık öyle bi niyeti varsa da avucunu yalıcak yapıcak bişi yok!!! :)

      Sil
  4. :) çok güldüm okurken. Erkek arkadaşınla ilgili bi sıkıntın yok, yani çocuğun yaptığı çok normal bişey. Ama kız deli belli ki. Bence mail falan atmayın kıza. Hiç takmamak en iyisi. Başka bi saçmalık yaparsa üslubuna dikkat et diye uyarır sevgilin geçer gider.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok kız, bişey yapacağımdan değil:) hiç sevmem öyle şeyleri. kız kendi kendine gelin güvey olduysa hiiiç umursamam sadece acaba mı diye düşünüyorum emin olamıyorum ya ondan uyuz oldum!

      Sil
  5. çok güldüm valla :) ama o kızdan uzak tut erkek arkadaşını. erkekler kendilerini akıllı zanneden ama çok saf yaratıklar kızlar onları çok çabuk kandırabilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok artık!!! :)) yok be kız çok uzakta zaten görüşme ihtimalleri yok. Zaten benimki artık bu olayın üstüne kızla kesinlikle irtibata geçmez bi daha:) yemez yani! yerse de kendi bilir seçim onun umrumda olmaz:)

      Sil
  6. Olabilir!!!! Olmayabilir de:))en iyisi o kıza karşı tedbirli olmak:)
    bu arada imdat, imdat, imdaaat' ın canı mı çıktı? :))))
    kusura bakma biliyorsun takıntılıyım bu konuda..artık bilmeyen kalmadı:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) help için özrümü kabul ediniz efenim... Evet tedbirli olmakta yarar var:)

      Sil
  7. Şimdi bir düşündüm de her şey olabilir. Aslında eskiden yakınlıklarına bağlı bir dost olmak var bir de kardeş olmak var ya öyle. Şimdilerde de kardeş gibi her daim konuşmuyorlarsa bana kalırsa farklı düşünceleri hisleri var o kızın. İyisi mi erkek arkadaşın kızla arasındaki mesefeyi korusun çok çok konuşmasın merhaba mı merhaba takılsınlar. Yoksa ne biliyim arkadaşça bile olsa kıskanılmayacak şey değil yahu "Seni çok seviyorum gerçekten" de neymiş! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yani paylaşımları artık çok az ve bu mesaj kızın amacının farklı olduğunu gösteriyor kesinlikle! Uyuz, yürüsün gitsin:))

      Sil
  8. kafanda soru işareti kalmasın bence kızı sildir listesinden zaten önemsemiyorsa o da siler, ama erkekliğe bok sürdürmemek için kabul etmeyebilir de artık onu ikna etmek sana kalmış net ol kafanda soru işareti kalırsa ilişkinizin zedeleneceğinden falan filan bahset, ikna olacaktır diye düşünüyorum..
    hadi kolay gelsin öptüm seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) öyle bişey hayatta istemem, gerek yok. Kendisi siler zaten eğer bi daha bişey yaparsa;)

      Sil
  9. :) bu işte bi iş var bencede:))

    YanıtlaSil
  10. Erkek arkadaşın önemsizleştşrmeye çalıştıysa o da farkındadır birşeylerin yanlış olduğunun ama önemli olan onun tavrı.başkalarının davranışlarını kontol edemiyeceğimize göre kontrol edebileceğimiz faktörlerin kontrol altında olduğundan emin olmak lazım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle bu:) adam kontrol altında olduğu sürece sorun yok tabi ben oyle bişeyi yapamam o ayrı:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang