19 Ekim 2012 Cuma

SEVİLDİĞİNİ BİL :)



  Sevgiyi görmek için dokunmaya gerek yok aslında..Hissederiz karşımızdaki kişinin duygularını..Sezeriz..Kendi halindedir..Kötülük asla aklına bile gelmez..Herkes kadar iyidir..Ama herkesten farklı işte..Sanki uzun yıllardır tanışıyormuş gibi hissederiz onu tanımaya başladıkça..Duruşu, lafın gelişi, merhameti gizemli kılar..Sanki  her gün gördüğümüz birisi vardır karşımızda ya da İlkokulda kalemini ödünç alıp vermeyi unuttuğumuz bir arkadaşımız..Çillerimizle dalga geçmiştir de sonra kıkır kıkır gülmüşüzdür..Eskiyi ararız..Abla gibi, kardeş gibi yada daha da öte..Biliriz ki seviliriz..
  İnsan sevildiğini öyle iyi hisseder ki..Hiç şaşmaz bu durum..Sevmek ve sevilmek köprü gibidir..Nur ile donanmış kızıl bir şerit gibi..Güzel yürekleri biribirine bağlar..Duymak isteriz güzel kelimeleri ya..
Sende sevildiğini bil..

12 yorum:

  1. sevilen bilir bu hissi ! onun için sevilmiyen sevmesinide bilemez, cunki o hissin tadini daha almamistir.Demeki bu hissi en azindan çevremizdeki herkese tattirmakta yarar var, belki olurda, bir gun sevilmeyende alir sevilmenin tadini,ve o da dagidir cevresine bu sevgi tatlisini ( biraz garip oldu herhalde :S ???...bilmem anlasildim i ?)

    YanıtlaSil
  2. Anlaşıldı merkez:):) O sevgi tatlısından hepimize birer porsiyon dağıtsınlar :):) Bitmeyen, bir tatlı olsun..:)

    YanıtlaSil
  3. Bence de öyle, sevildiğimizi de hissederiz, aynı şekilde sevilmediğimizi de hissederiz...ikincisini hissetmek tatsız bir duygu..öyle hissedince o kişiden uzaklaşırım, mümkün olduğunca..

    YanıtlaSil
  4. Bücürüküm eh uzaklaşmakta lazım gelir..Yapılması gerekende budur..Olabildiğince uzaklaşmak..

    YanıtlaSil
  5. Hah aynen oyle agzina saglik:)

    YanıtlaSil
  6. Seninde yüreğine sağlık Umay şekeri :):)
    sevildiğini bil yalnız ha hişşşhh:):)

    YanıtlaSil
  7. Iyiki tanidim seni ya:)

    YanıtlaSil
  8. Sevgi içinde bir ömür dilerim :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Bolat biz bütün kızlarda dedik ki: "Amiiinnn:):)"
    sevgiler bizden olsun..

    YanıtlaSil
  10. Sevildiğimizi bilmeliyiz,seviliyoruz diye de kimseye kırıcı hareketlerde bulunmamalı ve incitici sözler söylememeli,eleştiri bile yapıyorsak yapıcı olunmalı...Ki,sevilidğimizi biliyoruz ama maşallah pek de abartabiliyoruz ...:)gülümsemenin özü sevmek ve sevilmekten geliyor;)

    YanıtlaSil
  11. :):) Haklısınız Şükriye..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang