18 Ekim 2012 Perşembe

Diplomatik Flörtler



Artık hani hayatında  biri  olsun  istersin.
Bazen geçmişten birileri düşer aklına.Hayat bu ya ,karşılaştırır insanı bir anda.Sen günler öncesinden onunla bir anıyı anlatırsın.Sonra bir gün bir bakarsın en olmadık zamanında,en pejmurde halinle,hiç seni görmesini istemediğin durumlarda görürsün.
-Onun gözünde şöyle klas duruşum vardı,böyle vardı.Şimdi yerle bir  oldu, diye  olduğun yerde dövünürsün.
Geçmişten kareler düşer sana.Senin bir zamanlar geri çevirdiğin teklifleri düşünürsün.Teklif derken :
Hani bir akşam karşılaşmışsınızdır.Kahve içmişsinizdir.Çıkışta seni eve bırakmayı teklif etmiştir.Sen buna en alık halinle  ‘yok,evim yakın zaten’ diye geri çevirmişsindir. ya seni eve bıraksın arabayla ,iki adımlık da olsa ,ne var bunda.Hem orası ara sokak ! Ayrıca eve bıraksın seni , sen evin önünde inmeyiver git biraz uzağında in,burası benim evim,de ! Yok ! Doğrucu Davut doğmuşum anamın karnından . İki kez daha ısrar etmiştir .ama sen hala bu flört durumlarının kıvırmalarını,diplomatik yaklaşımlarını bilmediğin için karşı tarafın sana attığı pası golle sonuçlandıramamışsındır.Haliyle sonradan ofsayt olduğunu düşünür ; içinden ah’lar vah’lar edinmişsindir. Ne fayda o saatten sonra !
Hani ilk buluşmanın ,sevgililik boyutunun diplomatik bir zekaya sahip olmakla ilişkisi olduğunu yeni yeni çözüyorum.Olsun ,sonuçta adım adımdır.Bir adım attım,sonunda yürür inşallah!
Hani filmlerde olur ya.Bayan kahraman veya bay kahraman ilişkilerinde başarısızdır.Hani olur ama ya yürümüyordur ya bir süre sonra sıkılıyor kendine göre olmadığını anlıyordur ,sonunda anlaşamıyroum deyip uzun bir süre etrafına bakınmıyordur ya karşı tarafın beklentisi farklıdır ot b.k derken başarısızdır.Bazen gelişebilecek ilişkiyi bile hoşlantı olsa bile elinin tersiyle itip fırsatı değerlendiremeyen mahlukatlar var . Şekil 1A ,ben J
İtiraf ediyorum ,o filmlerdeki bayan kahraman benim.Benim de çevremde artık bir ilişki uzmanım varJBenim de canım var,ben de insanım gibi oldu ama evet benim de bir canım var ben de bir bayanım…..o billur sesimi dinleyemediğiniz için çatlayın emi J
Şimdi benim bir huyum var sevgili kızlar,
Beğendiğim çocuk ona yazdığımı düşünmesin,egosu kabarmasın ,bu kız bana her daim yanık demesin diye ,bir yandan da bakışlarımla onu rahatsız etmemek için pek bakmıyorum.Dik dik bakmak nerde kalmış…hoş öylesini de pek onaylamıyorum ama neyse….Anlayacağın üzerinde kalmış olmayayım ,ağırdan satayım diye ben ilgimi belli edemiyorum…konuşurken de bri açık vereceğim diye ödüm patlıyor…mesela çocuğun telefon numarasını  biliyorum.devamlı takıldığı yeri de biliyorum.Önceden tek başına gittiğim de bir yer.Ama şimdi tek başına gidip oturamıyorum onu bekliyormuşum gibi hissettirirm diye endişeleniyorum.
Geçen karşılaştık .Teee uzaktan beni fark etmiş karanlıkta ‘merhaba ‘dedi.
Konuştuk işte.Devamlı takıldığı cafe&restorantın önüydü.Muhabbeti de geçti.Ama sen o günden beri bir atılım yapma ! Ama yarın arkadaşlarla akşam yemeğine oraya takılacağız.Eğer ordaysa hali tavrı bana ilgisi varsa belli olur zaten,eğer orda yoksa mesaj atacağım ama şakalı esprili arkadaşça bir mesaj gelirse hala bir umut var demektir ;amaaaa
Gelirse yüzüme bakmazsa soğuk davranırsa başka masaya giderse ‘kes kızım sen bundan ümidi;anladım senin nasibin dışarıda ‘ diyeceğim.
Ama yok mesajında işim var,şu,bu diye bahane uydurursa ayak yaparsa ‘yok kızım,bundan bir şey olmaz ‘ anlayacağım.
Ama gelip de bir de üstüne ilgisini olduğunu hissedersem ,pozitif ışık görürsem ‘tanıyalım bakalım ‘durumuna geleceğiz.eğer anlaşırsak ‘kızım anladım senin Uşak’ta nasibin’diyeceğim.Kendin gibi antin kuntin birilerini buluyorsun ,diyeceğim….
Ne zormuş bu işler ya…
Ya aslında çok da çapkın biri gibi izlenim veriyor ama davranışları öyle değildi bana karşı geçen sene.Oldukça samimiydi.Annesinin yaptığı kekleri pohaçaları öğle yemeği için beraber yiyelim diye getirmişti….Burası başka hikaye…Eğer olumlu olursa anlatırım nasıl tanıştığımı,sıkılmazsanız;)
Hayatımda sıcaklığını hissettiğim birini istiyorum artık ,bu yüzden olsa gerek işte ,bugünlerde duygularım karışık…
Ama aklımda duracağına şey diyorum aklımda duracağına tanıyıp da görmek en iyisi bence.Hani bir özelliği uygun olmazsa ,anlaşamazsak filan mesala en azından birbirimize göre değiliz filan derim.
Önyargılı olmak istemiyorum.Çünkü beni uzaktan görüp dış görünüşümden yargılayan insanlar benim kibirli,soğuk ,havalı  biri olduğum anlayışına kapılıyorlar.Tanıdıkça  ne kadar yanıldıklarını anlıyorlar.belki o da benim gibi…..Olamaz mı ?
Ne zamandan beri Bizim Kızlar toplandık bloguna yazı gönderip desteklemek istiyordum.Bundan iyisini mi yazacağım dedim,yazdım.Tipik ben yine uzattım tabi Jama bu mevzu uzardı  zaten!

Yarın bakalım neler olacak,inanın ben de çok merak ediyorum,içimden bir ses olumsuz diyor.belki de savunma güdüsü yapıyor,kimbilir …..

8 yorum:

  1. o nasıl tatlı bir heyecandır :) çok oldu tabii 7 yıl flört 2 yıl evlilikama güzeldir candır o heyecan...olumsuz düşünmen de gerçekten savunma mekanizması bence cünkü ben de hep oyleydim :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir blogmuş tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bolat seni burda görmek de güzel:)

      Sil
    2. Ne demek efem ziyaret ederiz artık :)

      Sil
  3. Her seyin bir ilki vardir. Aslinda haksizda degilsin ancak bu devirde güvenilir, cana yakin ve seni daima sevecek birisini bulmak "tanismak" kolay degil. Saygi ve sevgi olsun derim.. iki bedenli bir ruh olmaniz dilegiyle..

    YanıtlaSil
  4. hoşgelmişssin hayatım ve iyi ki gelmişsin:)
    bence senin gerçekte nasıl biri olduğunu merak eden ve seni tanımaya çalışan kişi zaten seni hakedendir.o nedenle kaybeden sen değilsn her halukarda bence.ama sonucu da merak etmedim değil hani?artık başı bağlı bir hatun musun sen de?:)

    YanıtlaSil
  5. Bencede iyiki geldii:)

    YanıtlaSil
  6. sevgili arkadaşlarım,
    yorumlarınıza ancak cevap verdiğim için hepinizden özü diliyorum.
    1.İlk yazım olduğu için biraz palas pandıras girdim bloga ama .Yazılsa yazılsa bu blogda yazılır diye düşündüm.
    2.bu yazının devamını yarın yazacağım,bu yüzden cevap veremiyorum:)
    3.biz bayanların da iç dünyasını tanımaya çalışan arkadaşlarımız da varmış ki onları da burda görmek güzelmiş,onlara da hoşgeldiniz diyorum!
    4.öncülük yapan ,yazar daveti sunan Jenny Bravo'ya gerçek bir Bravo çekip huzurlarınızdan ayrılıyorum:))
    Görüşeceğiz :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang