22 Aralık 2012 Cumartesi

SEVGİLİ BLOG

 
  Yoruldum be okur..Birde şunu farkettim her hafta sonu benzer nitelikte bir şeyler karalıyorum..Şimdi bu blog yazısından nasıl bir mesaj çıkaralım, hayatımıza hangi anlamları yada anlamsızlıkları katalım diye o güzel kafanızıda yormayınız..Bu  aralarda da acayip bir iletişim sıkıntısı içerisindeyim..2013 mimde “Benim blog duyulsa “ dememin sebebi yani işyerimde duyulsa çok ilginç olur anlamındaydı yahu..Şöhret sevdasında değilim..Öyle olsa yüz bloğu bilmem kaç seyircisi ile birlikte kapatmazdım herhalde..Ama bir yandan da şöyle düşünüyorum Televizyona çıkıp mükemmel blogger edalarında ağzıma bir mikrofon dayasalar ve ben gözlerimi kısıp dudaklarımı büzüştüre büzüştüre bir şeyler anlatsam hoş olmaz mı ki..Şimdi diyeceksin ne bu böyle günlük gibi ıyyy, ilkokul çocuğu bööööğğtthh..Ya içimden böyle yazmak geldi şimdi ne yapayım annem..Ne mesaj kaygısı ne bişey..
  Bende dahil olmak üzere ne kadar basit sorguluyoruz değil mi insanları ara sıra..Aslında bunu gündelik hayatta hep yapıyoruz..Gündelik hayatta da günlük tutup, anlattığımız günlüklerimiz oluyor, ama başkalarını okumak “zul” geliyor..Bir küçümseme , bir irdeleme..Hiç bakmıyoruz kendimize hiç..İşte böyle böyle büyüyoruz ki hep küçük mü kalmalı yoksa büyüyüp koca adam mı olmalı şu güzel dünyada..
Kararsız kaldım ki çok..
  Az sonra sahile inip, puslu havadaki ilginç gizemi çözmeye çalışacağım..Kahvemi yudumlarken de yazılan tüm günlükleri değerlendirip insanlara sevgilerimi sunacağım..Ben yinede söylemek istedim..
Sevgilerimle..

9 yorum:

  1. allaşkına larissa ne anlamış da harika demiş çok merak ediyorum(:

    şimdi bunu harika olmadığından yazmadım, sen karalasan da okuruz biz zevkle. ama bi haspam diyesim geldi. deli miysem artık gecenin bu saatinde..

    hakikaten de hep anlatalım, okutalım toplumuyuz biz. başkalarını dinlemek ve okumak nefsimize ne kadar ağır geliyo. vaktimizi saça sapan işlere harcıyoruz da bi insanın derdini dinlemeye harcamıyoruz çoğu zaman..

    YanıtlaSil
  2. Ayy Semma çok güldüm şu anda yahu..Hakkaten Sayın Larissa Annem İngilizce, Fransızca ve İspanyolcayı ana dilim gibi bildiğimden Türkçe yazıyorum..Harika demişin..Saol annem..(Açıklama: Annem, gelimesi sıcaklık, canayakınlık ve güzel duygular içeren, bazen hafifçe argo gibide düşünülebilir ama ben o amaçla kullanmadım..İyi niyet ifadesi yanii)
    Neyse Semmmacım..Şimdi ben hergün blogları keyifle takip ediyorum..Hatta çok canayakın görüp bazen hakketen kızım kadar canayakın gördüğüm ve bazen pufkurduğum bloglar oluyor..Hani "yaaa yapma bunu" dersin ..Öyle gibi birşey anla işte:):)
    Dün bi yazı okudum ki evlere şenlik sayın bilok yazarımızın listesinde görmek istemediği şeyler arasında "Günlük tarzında, ilkokul usulü karalamalar" varmış..Bir inceleyeyim dedim de acep bu sayın yazar ne yazmış ne etmiş...Eh o da öyle çiziktirmiş:):):) Annem, anlatmışta anlatmış:) ben onu okumaktan çok keyif aldım..İzleyicisiyim..eh be dedim çocuk!!! ..Eh be:):):)
    Bu arada Larissa ya teşekkür ederiz..Semmmacım sanada yorum için teşekkür ederim..tatlım benim..
    görüşmek üzere..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gece gece güldürdün ya(: öyle yazmak istemiyodur belki; kendi yazdıklarını beğenmediği için öyle demiştir ya da kendi tarzında insanları okumakm istemediği için. ne bileyim, gece on ikiden sonra bi iyimserlik çöküyo üstüme. neyse ki sabah altıda geçiyo da insanlar fazla ezemiyo beni(:

      Sil
  3. hmm üstüme alınmalı mıyım diye bir düşündüm ben de:)
    benzer bir cümleyi ben de kurmuştum ama mimler konusundaydı bu.
    yine de yapıcı eleştirilere elbette açığım.herkesin deneyimleri,hayat görüşü farklı ve birbirimizden öğreneceğimiz şeyler var diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam güzel insan :):):) yok yaaa..şimdi bloğuna ziyarete geldim çayımla..Hımmm Tom Kurus var..Çok severiz kendisini..
      sevgilerimi ilettim :):)

      Sil
    2. öyle de olabilir,dediğim gibi her saygılı insana kapım sonuna kadar açık,hoşgelmişsin:)

      Sil
  4. O değil de,ben de demiştim ilkokul günlüğü karalamaları gibi.Dedim ya yaram varsa gocunurum,iyileştirmenin yoluna bakarım diyee.Bak bizim bile hatamız varmış.bunu duymak çok hoşuma gitti,gerçekten.alındığım için değil,insan kendi cephesinden bakınca kendini öyle görmüyor ya ,o yüzden:-))
    İyi ki varsınız,ben de dikkat edeceğim bundan böyle:-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şu anda bir kahkaha attım ve yine herkesler bana baktı..:):):)Çok tatlsının :) sevdim seni..:)

      Sil
  5. söylemiştim yaram varsa gocunurum,iyileştirmenin yoluna bakarım diye:)))
    Kahkahanız eksik olmasın yüzünüzden.Ben de durumu belirtme tarzınızı çok pozitif buldum.Ben de sizi çok sevdim...:-)))
    Mutlulukla kalın...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

... BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ... Template by Ipietoon Cute Blog Design and Waterpark Gambang